هنرمندان تراش سنگ‌هاي قيمتي تشکل تخصصي مي‌خواهند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، مدير کل آموزش و حمايت از توليد معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با حضور در جمع هنرمندان و فعالان حکاکي بر وري سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي با بيان اين مطلب گفت: نبود تشکل‌هاي صنفي تخصصي صنايع‌دستي آسيب‌هاي بسياري را وارد کرده است.

يحيي رحمتي ادامه داد: با توجه به واگذاري بخشي از تصدي گري‌هاي دولت به بخش خصوصي، جدي گرفتن حضور تشکل‌هاي تخصصي صنايع‌دستي ضروري به نظر مي‌رسد.

وي با اشاره به اينکه در گام اول از سال‌هاي گذشته آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي واگذار شده است، اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با جديت به دنبال واگذاري ساير فعاليت‌ها در راستاي اجرايي شدن اصل 44 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران است.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت نيز تصريح کرد: با توجه به مشکلاتي که هنرمندان تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي با آن روبرو هستند، تنها ايجاد تشکل‌هاي صنفي و مردمي راهگشاي خواست‌ها و نيازهايشان خواهد بود.

احمد بالان افزود: ايجاد تشکل‌ها و نهادهاي مردمي صنايع‌دستي در روند رشد و توسعه اين هنر صنعت تأثير بسزايي خواهد داشت.

وي در ادامه اظهار داشت:‌ به نظر مي‌رسد با تشکيل مجمعي از هنرمندان و صنعتگران نخبه در رشته تراش سنگ‌‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي، رسيدن به اهداف اين بخش آسان‌تر باشد.

سرپرست اداره کل توسعه و ترويج نيز با بيان اينکه ارائه تسهيلات به هنرمندان اين بخش نيز چون ساير فعالان صنايع‌دستي امکانپذير است، گفت: درخواست هنرمندان تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي براي دريافت تسهيلات بايد شفاف و روشن باشد.

ويدا توحدي خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به دنبال افزايش انگيزه ميان هنرمندان به منظور حفظ و ماندگاري رشته‌هاي فعال است.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1388102025